Despre noi - vdaprint.ro

Despre noi - vdaprint.ro

Compania care administreaza site-ul https://www.vdaprint.ro, este S.C. VDA PRINT S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sect. 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4774/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare RO21305490.

Din 2007 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o explicatie.

Profesionalism inseamna ca ne pricepem foarte bine la tot ceea ce facem. Avem o echipa tanara, care lucreaza impreuna de multi ani si care poate raspunde solicitarilor oricarui client. Personalul din magazinul noastru va poate oferi informatii detaliate si consiliere in privinta utilizarii unui produs.

Onestitatea se reflecta cel mai bine in relatile cu clientii si cu angajatii. In ceea ce-i priveste pe primii, le oferim preturi corecte si nu orice fel de marfa. Doar cea in care avem incredere si pentru care putem garanta, pentru ca ne punem numele gaj pentru fiecare produs pe care il vindem.

Magazine

In magazinul nostru orice vanzator poate furniza detalii despre produse si modul lor de utilizare si poate face recomandari in cazul in care clientul are indoieli cu privire la produsele cele mai adecvate cerintelor sale.

Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, ne-am dezvoltat reteaua de magazine din Bucuresti in zonele cele mai frecventate pentru acest gen de produse. In momentul de fata avem 1 magazin in Bucuresti situat in strada Matei Voievod nr 101 sector 2 bucuresti

  • Servicii

Primul lucru la care ne pricepem este, fara indoiala, reincarcarea cartuselor.


Firma are ca obiect de activitate "reincarcari cartuse pe LOC".


Contactati-ne

TELEFOANE CONTACT:                  PROGRAM                      

- 0760.694.460                          LUNI - VINERI - 09.00 - 18.00                      

- 0726.505.200                         SAMBATA - 10.00 - 14.00

                                                    Duminica-  INCHIS

office@vdaprint.ro

 

ADRESA MAGAZIN SECTOR 2

STRADA MATEI VOIEVOD NR 101 , SECTOR 2 , BUCURESTI

CA PUNCT DE REPER PRELUNGIREA VATREI LUMINOASE CATRE CENTRU

MIJLOACE DE TRANSPORT - METROU - PIATA MUNCII