Politica returnare produse - vdaprint.ro

Returnare produse

Atentie! Toate produsele trimise spre garantie vor fi obligatoriu insotite de acest formular, completat corespunzator. Returnarea produselor: Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. VDA PRINT S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca S.C. VDA PRINT S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivrusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. S.C. VDA PRINT S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate. S.C. VDA PRINT S.R.L poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala. Atentie! Toate produsele trimise spre returnare vor fi obligatoriu insotite de acest formular, completat corespunzator. Costul transportului produselor de la S.C. VDA PRINT S.R.L. catre client si de la client catre S.C. VDA PRINT S.R.L. revine in responsabilitatea clientului. Un produs poate fi returnat sub conditia integritatii ambalajului (ambalajele originale, toate accesoriile prezente, etichetele intacte), costurile transportului fiind suportate de catre client. Costuri: Preturile afisate includ TVA 19%, insa nu includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie pentru fiecare produs comandat va fi acelasi cu cel prezentat pe site, iar costul pentru transport, acolo unde este cazul, va reprezenta o rubrica separata in cadrul facturii corespunzatoare comenzii.